Asiakkaiden kokemuksia

"Lähdin valmennukseen, koska tulokset salitreenistä ovat aiemmin olleet huonoja. Olin myös epävarma tekniikoista. Eevan valmennus on antanut varmuutta ja opettanut, että kehitys ei vaadi äärimmäisyyksiä, vaan laadukas tekeminen maltillisilla määrillä riittää. Olen myös saanut itse vaikuttaa valmennuksen sisältöön ja keskittyä asioihin, joissa näen eniten kehitettävää. Tämä auttaa pitämään motivaatiota yllä.

Eeva on ollut kannustava ja positiivinen valmentaja ja olen jo vajaassa parissa kuukaudessa saanut näkyviä tuloksia! Valmennus on ehdottomasti vastannut odotuksiani!"

"Tämän syksyn aikana olen vihdoinkin saanut takaisin siitä treeni-intoa, joka on ollut jo jonkun aikaa hukassa. Eeva on räätälöinyt treeniohjelmani tavoitteeni mukaan ja on ihan huikeaa, kun kropassa alkaa näkymään tuloksia! Myös ruokavalion remontti on hyvin työn alla ja olen matkalla kohti terveellisempää elämää!

Meidän tapaamiset ovat aina olleet kivoja ja olen saanut niin paljon motivaatiota ja hyviä vinkkejä!"


"Kävin aluksi Eevan vetämän pienryhmän aloittelijoille ja olin niin tyytyväinen, että päätin jatkaa yksilövalmennuksessa. Eeva on kokoajan sovittanut ohjelmat omaan elämäntilanteeseeni niin, ettei treeni ole tuntunut arjen kiireessä liian kuormittavalta.

Olen kehittynyt enemmän kuin olin uskaltanut toivoa. On todella palkitsevaa huomata, että pystyn neljäkymppisenä tekemään sellaisia asioita, joihin en parikymppisenä pystynyt! Puolisokin tykkää, kun kroppa kiinteytyy, vaikka itse saankin enemmän motivaatiota siitä, että tulokset paranevat.

Eeva uskoo kykyihini enemmän, kuin minä itse ja antaa minulle sopivasti haasteita. Olen saanut lisää voimaa, koordinaatiokykyä ja liikkuvuutta, mikä heijastuu myös arjen toimintaan."

"Elämäni paras sijoitus on ollut ottaa valmentaja Eeva avuksi, ilman en olisi tässä! Nyt on tullut tehtyä niitä oikeita juttuja ja motivaatiokin on pysynyt, kun ei aina treenin jälkeen ole joku paikka aivan paskana monta päivää, mitä olisi jos itse säätäisin."Eevalla on positiivinen ja realistinen asenne hommaan. Valmennus on asiantuntevaa ja faktoihin perustuvaa, mikä auttaa motivoimaan varsinkin minua. 

Tapaamisten ja treeniohjelmien lisäksi sain hyviä vinkkejä aina kehonhuollosta helppoihin ruokaresepteihin, joista monet on jääneet päivittäisiksi rutiineiksi."


"Hieman skeptisenä ja kokeilunhaluisena lähdin valmennukseen, saadakseni piristysruisketta salitreeniin. Taustalla minulla oli vuosia satunnaisen tavoitteellista treeniä.

Rehellisesti sanottuna olen erittäin positiivisesti yllättynyt tuloksista jo kolmen kuukauden jälkeen! Voin ehdottomasti suositella Eevan valmennusta myös kokeneille salikävijöille ja miehille."


"Olen ollut Eevan valmennuksessa nyt kaksi vuotta ja matka jatkuu vielä. Tämä jo kertoo siitä, että voin suositella valmennusta!

Parasta valmennuksessa on saada omaan elämäntilanteeseen ja tavoitteisiin sopivat ohjelmat -itse saan vain suorittaa. Lisäksi Eeva kannustaa ja muistuttaa aina siitä, että kehitystä on tapahtunut. Silloinkin, kun en itse meinaa siihen uskoa. 

Olen saanut paljon arvokasta ohjausta ja apua liikkeiden tekniikoiden kanssa. Joitakin liikkeitä ollaan hiottu enemmänkin ja koen, että Eeva osaa ohjata selkeällä, juuri minulle sopivalla tavalla."

"Eeva on huipputyyppi, kannustava ja positiivinen! Huolehtii siitä, että liikkeet tehdään oikealla tekniikalla ja tehokkaasti. Eeva osaa löytää kehitystä vaativat kohteet ja haastaa oikealla tavalla. 

Saan Eevan valmennuksesta paljon motivaatiota ja uskoa itseeni; siihen, että pystyn."

Luo kotisivut ilmaiseksi!